fbpx
Events

Annika Aakjær – 19. okt.

By juni 4, 2019 september 16th, 2019 No Comments

Annika Aakjær

d. 19. oktober 2019, kl. 20.00

Annika Aakjær har spillet en masse solo arrangementer de senere år, så meget at folk næsten kender hende bedst sådan. Men med i bilen kommer hendes multiinstrumentalist ven Kasper Rasmussen. Med ham har hun mulighed for at prøve at vride lidt i sangene og dykke lidt tilbage i sangkataloget. Og ikke mindst til at spille de nyeste sange som folk slet ikke kender endnu.

På eksotiske Hawaii betyder Aloha både goddag og farvel, det samme gør de med Mojn i Sønderjylland.
Så derfor vil jeg gerne sige meget stort Mojn til Rikke Thomsen som tager med mig på min efterårsturne som support.
Rikke har udgivet en EP på “Synnejysk” som i min optik, med min egen nordjyske underdrivelse godt tør at sige ikke er ret ringe.
Ep’en hedder Omve’n hjemve og det er længe siden jeg har lyttet så nysgerrigt og godt efter noget nyt dansksproget musik.
udtrykket “Omvendt hjemve” gav mig tusind billeder i hovedet, og jeg kom til at tænke på at komme fra et sted der ikke har udtryk for udlængsel, fordi ingen virker til at have det. Jeg har hørt sangen 25 gange og skal høre den mange flere gange for at få alt med, men særligt linierne “jeg har minder, ingen minder mig om” og “vi har alle dage snakket mere om end med hinanden” rammer mig dybt.
i sangen  “Åltins koldt i København” ville de fleste der har prøvet at indtage den by fra et langt mindre sted kunne kende sig selv.
Noget af det smukkeste ved at synge på dialekt er at rimene pludselig kan noget andet, og at den der lytter er nødt til at skærpe sine ører for at få alt med.  Der er mange der kan skrive sange og synge dem, men jeg tror at det kun er Rikke Thomsen der kan skrive dem her. og så har hun i øvrigt også lige modtaget modersmålsprisen som den yngste nogensinde.
Det vil jeg gerne dele med jer der kommer forbi min efterårs tur, i kan høre hendes musik her:
https://open.spotify.com/artist/3FmSnpSHBucIuy2G5WeXWE?si=16K191YlR2mvq9haaMHZWg

Start en dejlig aften med en lækker buffet som du kan nyde i den stemningsfyldte Herregårdsstald inden koncerten. Book også et værelse så du ikke skal køre hjem efter koncerten. (Telefonnummer 74 82 00 40 # 1)

Pris:

Koncert kr. 225,- ekskl. gebyr
Koncert inkl. buffet kr. 474,- ekskl. gebyr

Program:

kl. 18.00 Buffet.
kl. 19.30 Dørene til den Holstenske Lade åbner, Slotsvej 56, 6510 Gram
kl. 20.00 Koncerten starter

Der er unummererede siddepladser.

Evt. rest billetter sælges v/indgangen

Andet
Udvid eventuelt oplevelsen med en overnatning ved Gram Slot.
Kontakt os på telefon: 74 82 00 40

Leave a Reply